|
|
3 Renkli Mus |
|
yiğit bulan
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 26.11.2016
Mesajlar: 621 Şehir: Denizli |
Kısa URL: https://ml.md/lc121924
Gönderme Tarihi: 22.Arl.2016
1,139 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket Pakmaya Vanilyalı Puding
1 paket Pakmaya Fındıklı Puding
1 paket Pakmaya Bitter Çikolatalı Puding
6 su bardağı süt (1,5 lt)
1,5 paket soğuk taze krema (300 ml)
50 gr beyaz kuvertür çikolata, eritilmiş
100 gr bitter kuvertür çikolata, eritilmiş
Pakmaya Vanilyalı Puding, Pakmaya Fındıklı Puding ve Pakmaya Bitter Çikolatalı Puding\i 500\er mililitre sütle ayrı tencerelerde pişirin.
Eritilmiş beyaz çikolatayı vanilyalı pudingle karıştırın.
Eritilmiş bitter çikolatanın yarısını fındıklı yarısını ise bitter çikolatalı pudingle karıştırın.
Soğuk taze kremayı mikserin yüksek devrinde çırparak sertleştirin.
Kremayı 3 parçaya bölüp her pudingle karıştırın.
Bardakları buzluktan çıkarıp fındıklı ve bitter çikolatalı muslarla aynı işlemi tekrarlayın.
Buzlukta 1 saat soğutup buzdolabına alın. 2 saat buzdolabında beklettikten sonra arzuya göre üstünü meyvelerle süsleyerek servis edin.
|
|
3 Renkli Mus Tarifleri Pakmaya Yemek Tarifleri
|
|