|
|
Acılı Amfi Pilavı |
|
haza
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 16.11.2012
Mesajlar: 56 Şehir: Kırklareli |
Kısa URL: https://ml.md/lc83380
Gönderme Tarihi: 17.Kas.2012
1,802 defa indirildi / yazdırıldı
|
100 Gr Sana Klasik
1 Yemek Kaşığı soya yağı
2 Yemek Kaşığı Domates sosu
1 Adet haşlanmış kereviz
2 Adet soğan
1 Aldığı kadar acı toz biber
1 Avuç maydanoz
2 Adet Domates
1 Bardak PİRİNÇ
1 Aldığı kadar tuz
1 Yemek Kaşığı acı biber salçası
4 Adet tavuk göğsü
1 Yemek Kaşığı un
Aldığı kadar karabiber
Tavuk göğüslerini küp küp doğrayın. Tencerede soya yağını kızdırın ve tavukları kavurmaya başlayın. Tavuk göğüsleri pişince bir kenara alın. Ayrı bir yerde SANA MARGARİNi kızdırın, içine unu ilave edip pembeleşinceye kadar kavurun. Kereviz, soğan ve domatesi çok küçük küpler halinde doğrayın. Sebzeleri unlu tencereye ilave edip kavurmaya başlayın. Sebzeler ezilmeye başlayınca içine tavuk parçalarını, domates sosunu, salçayı, tuz ve baharatlarını ilave edip 10 dakika daha pişirin. Üzerini ince kıyılmış maydanozla süsleyerek servis yapın.
|
|
Acılı Amfi Pilavı Tarifleri Sana Yemek Tarifleri
|
|