|
|
Acuka |
|
pampa
Aşçıbaşı
Kayıt: 10.04.2013
Mesajlar: 24 Şehir: Elazığ |
Kısa URL: https://ml.md/lc88355
Gönderme Tarihi: 10.Nis.2013
2,750 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarım kg pul biber
1 çorba kaşığı toz kişniş
6 diş sarımsak
Su
1 çay bardağı sıvıyağ
Pul biber karıştırma kabına konur. Üzerine incecik su akıtılırkan bir taraftan da karıştırılır. Çok katı olmayan bir kıvama gelince ezilmiş sarımsak, toz kişniş ve zeytinyağı eklenir. İyice karıştırılır, kavanozlara konur, kapağı sıkıca kapatılır. Buzdolabında saklanır.
Fotoğraf "aslı keremoğlu" tarafından gönderildi. 16.07.2020
|
|
Acuka Tarifleri Çerkez Yemekleri
|
|