1 kilo haşlanmış patates
150 g dondurulmuş bezelye
175 g körpe kabak
100 g taze soğan
650 g kavun
100 g zeytin
240 g haşlanmış enginar göbeği
250 g biberli salam
3 yemek kasığı tarhun sirkesi
1 bağ maydanoz
tuz
taze öğütülmüş karabiber
3 yemek kasığı kapari
1. Patatesleri soyarak küp halinde doğrayın. Bezelyeleri çözün, kabakları kibrit büyüklüğünde doğrayın. Soğanları kıyın. Kavunun çekirdeklerini temizleyip, toplar halinde oyarak çıkartın. Enginarı sekize bölün, salamı doğrayın.
2. Sirke, yağ ve yeşillik ile sos hazırlayın, tuzunu ve biberini ayarlayın. Bütün malzemeleri sos ile karıştırın.
ML® Akdeniz Fasulyesi için tıklayın
|