Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Akide Şekeri (İstanbul)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Balıkesir Yemekleri
Bilecik Yemekleri
Bursa Yemekleri
Çanakkale Yemekleri
Edirne Yemekleri
İstanbul Yemekleri
Kırklareli Yemekleri
Kocaeli Yemekleri
Sakarya Yemekleri
Tekirdağ Yemekleri
Yalova Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Akide Şekeri (İstanbul)

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc172179
Gönderme Tarihi: 21.May.2023
105 defa indirildi / yazdırıldı




2 su bardağı şeker
2/3 su bardağı su
1 tatlı kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı tarçın
Renk katmak için:
İsteğe bağlı gıda boyası (yarım çay kaşığı)
Lohusa şekeri (kırmızı renk kızamık şekeri)
Vişne suyu (su yerine konulacak)
İsteğe bağlı:
Fındık
Susam

Şeker ve suyu bir tencereye alıyoruz. Üzerine bir tatlı kaşığı limon suyu da ilave ediyoruz, aşağı yukarı 10-15 dakika kaynatıyoruz. Karışımdan birkaç damla soğuk suya döküyoruz. Eğer şeker dibe şekilli çöküyorsa, bu tam kıvam bulduğunu göstermektedir. Kıvamını bulan karışıma çok oyalanmadan istenilen renkte lohusa şerbeti, isteğe göre gıda boyası ekliyoruz. Ben şekerlerime bu aşamada 2 çay kaşığı tarçın da ilave ediyorum. Geniş bir tezgahın üzerine fırın kağıdı seriyoruz. Üzerine peçeteyle sıvı yağ sürüyoruz. Bu şekerin yapışmasına engel olup katılaşmasına yardımcı olacaktır. 15 dakika buzdolabında veya yarım saat kadar oda sıcaklığında donmasını bekliyoruz. Kıvamı kıvrılabilir hale geldiğinde kenarlarından aynı rulo yapar gibi sarıyoruz ve makas yardımıyla kesiyoruz.






Akide Şekeri (İstanbul) Tarifleri Balıkesir Yemekleri



(1 adet Akide Şekeri (İstanbul) 346 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort