|
|
Al Et |
|
vira
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 28.08.2009
Mesajlar: 35 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc40089
Gönderme Tarihi: 28.Ağu.2009
2,192 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarım kg kuzu kuşbaşı
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı tereyağı
2 adet kırmızı biber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı tuz
Soğan rendelenir etle karıştırılır, buzdolabında 1 saat dinlendirilir. Tavaya yağ konur. İnce kıyılmış kırmızı biber, etli soğan, ezilmiş sarımsak, tuz ve kimyon atılır. Rengi kırmızıya dönenen kadar kavrulur.
|
|
Al Et Tarifleri Bonfile Tarifleri
|
|