|
Ananaslı Yeşil Çaylı Kısır |
|
tuzlu
Aşçıbaşı
Kayıt: 21.01.2017
Mesajlar: 22 Şehir: Kocaeli |
Kısa URL: https://ml.md/lc122692
Gönderme Tarihi: 28.Oca.2017
1,089 defa indirildi / yazdırıldı
|
40 g ince bulgur
15 g chia tohumu
2 poşet Doğadan Yeşil Çay Açai-Ananaslı
50 g semizotu
10 g maydanoz
10 g taze soğan
1 tatlı kaşığı nar ekşisi
Yarım limon suyu
5 g zeytinyağı
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
50 g ananas
150 ml sıcak suda 2 poşet Doğadan Yeşil Çay Açai-Ananaslı çay demlenir.
Bulgur ve chia tohumu karıştırılır. Demlenilen çay bulgurlu karışımın üzerine dökülür ve üzerine streç film geçirilerek 30 dakika bekletilir.
Semizotu bütün kalacak şekilde, maydanoz ve taze soğan ise kıyılır, ananas küp küp doğranır ve hepsi karıştırılır. Karışıma son olarak baharatlar ile zeytinyağı ve limon suyu eklenerek servis edilir.
|
|