Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Burdur Yemekleri > Antakya Çorbası (Hatay) (1 adet - 21,841 defa bakıldı)

Antakya Çorbası (Hatay)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
Adana Yemekleri
Antalya Yemekleri
Burdur Yemekleri
Hatay Yemekleri
Isparta Yemekleri
Kahramanmaraş Yemekleri
Kıbrıs Yemekleri
Mersin Yemekleri
Osmaniye Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Antakya Çorbası (Hatay)

siyami
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 26.09.2006
Mesajlar: 1925
Şehir: izmir
Kısa URL: https://ml.md/lc103294
Gönderme Tarihi: 28.Kas.2014
1,653 defa indirildi / yazdırıldı




1,5 çay bardağı kırmızı mercimek
2 yemek kaşığı pirinç
1 adet soğan
3 su bardağı et suyu
3 su bardağı su
2 yemek kaşığı tereyağı
2,5 çay kaşığı kişniş
2 tatlı kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı tuz

Et suyu ve suyu bir tencereye alın ve kaynatın. Kaynayınca üstüne yıkayıp süzdüğünüz mercimek ve pirinci ilave edin. Kişniş ve limon suyunu da ekleyin. Kısık ateşte mercimekler iyice yumuşayıp eriyene kadar pişirin. Tuzunu da ilave edip su miktarını kontrol edin. Ne çok koyu ne de çok sıvı bir çorba olmasın. Tuz ilavesinden sonra 4-5 dakika daha kaynatıp ocağın altını kapatın. Soğanı minik küpler halinde doğrayın. Tereyağında kavurmaya başlayın. İyice yumuşaması için dilerseniz 1/2 çay bardağı su da ilave edebilirisiniz. Kimyonu da ekleyin, soğanlar iyice yumuşayınca ocağın altını kapatın. Çorbayı kaselere paylaştırıp üzerine soğanlı sostan dökün.






Antakya Çorbası (Hatay) Tarifleri Burdur Yemekleri



(1 adet Antakya Çorbası (Hatay) 21,841 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort