1 paket sade kek karışımı
1 paket antepfıstıklı puding
1 su bardağı krema
100 gr margarin
4 adet yumurta
Yarım su bardağı kahverengi şeker
Yarım su bardağı dövülmüş ceviz
1 çay kaşığı toz tarçın
Yarım su bardağı pudra şekeri
Bir kapta, kek karışımı ve pudingi karıştırın. Kremayı, erimiş margarini ve yumurta ekleyin, iyice karıştırın. Kek kalıbını yağlayın ve bu karışımın yarısını dökün.
Kahverengi şeker, ceviz ve tarçını karıştırıp üzerine eşit şekilde dökün ve üzerine de kalan hamuru dökün.
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında yaklaşık 35 dk pişirin.
Ilındıktan sonra servis tabağına çevirerek çıkarın ve üzerine pudra şekeri serperek servis edin.
|