1 paket Pakmaya antepfıstıklı Puding
100 g yumuşak margarin
1/2 çay bardağı (50 ml) sıvı yağ
1/2 çay bardağı (30 g) Pakmaya Pudra Şekeri
1 yumurta
1 paket Pakmaya Hamur Kabartma Tozu
1 paket Pakmaya Şekerli Vanilin
1/2 su bardağı (45 g) Pakmaya Mısır Nişastası
2-2,5 su bardağı (200-250 g) un
1/2 çay bardağı (15 g) toz Antep Fıstığı
Margarin, sıvı yağ, pudra şekeri, yumurta, toz Antep Fıstığı ve toz Antep Fıstıklı Pudingi bir kaba koyun, şekeri eritecek şekilde ezerek karıştırın.
Üzerine mısır nişastası, un, hamur kabartma tozu ve şekerli vanilini ilave edin.
Ele yapışmayan yumuşak bir hamur haline getirin.
Bu hamurdan ceviz büyüklüünde parçalar alıp, elde yuvarlayın ve fırın tepsisine dizin.
175°Cdeki fırında 15-25 dakika süre ile pişirin.
|