|
|
Armut Salatası |
|
meridyen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 16.01.2010
Mesajlar: 44 Şehir: Rize |
Kısa URL: https://ml.md/lc46236
Gönderme Tarihi: 17.Oca.2010
2,781 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 orta boy armut
50 gr. soyulmuş antepfıstığı
10 tane mürdüm eriği
2 limonun suyu
1 kaşık vanilya
3 çorba kaşığı toz şeker
Yıkanan armutların çekirdekleri çıkarılarak, ufak dilimler halinde kesilir. Erikler de aynı şekilde temizlenir ve kesilir. Bir tabağa döşenir. Üzerine ayrı bir tabakta hazırlanmış olan limon suyu, vanilya ve şeker karışımı dökülür. Üstü antepfıstıkları ile süslenir. 15 dakika buzdolabında bekletilir, sonra servis yapılır.
ML® Dizme Armut Tatlısı için tıklayın
|
|
Armut Salatası Tarifleri Meyve Tatlıları
|
|