Kısa URL: https://ml.md/lc60713
Gönderme Tarihi: 24.Şub.2011
1,998 defa indirildi / yazdırıldı
Esen Şentürk Kapankaya
1 paket arpa şehriye
1 kg havuç
1 kg salatalık
Yarım kavanoz yonca mayonez
1 kg yoğurt
Sarımsak
3 yk vegeta
1 demet dereotu
Arpaşehriye haşlanır haşlama suyuna yonca ayçiçek yağı 3 yk kadar konur bir kenarda salatalık ve havuç rendelenir suyu sıkılır posası ayrı bir kap içine konur dereotu rendelenen havuç ve salatalığın içine konur sarımsakyoğurt Yonca mayonez ve 3 yk vegeta karıştırılıp hepsi bir kap eiçinde karıştırılır borcama dökülür üzerine pul biber ve nane ile servis yapılır.
Not:bu verdiğim ölçüler 9-10 kişilik siz ölçüleri azaltabilirsiniz.