|
Arpa Şehriyeli Deniz Mahsüllü Pilav |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc43970
Gönderme Tarihi: 14.Tem.2020
2,202 defa indirildi / yazdırıldı
|
www.miele.com.tr
2 adet filleto çıkmış ufak balık (barbun,istarvit vs)
150 gr mantar
50 gr. sarımsak
150 gr. arpa şehriye
2 su bardağı su
1/5 bağ yeşil soğan
50 gr.tereyağı
5 gr. karabiber
5 gr. zerdeçal
5 gr. tuz
Pilav tenceresine tereyağını ilave edin.
Mantar ve sarımsakları kavurun.
Sonra şehriyeleri ilave ederek kavurmaya devam edin.
Baharatlarla birlikte suyu ilave edip en üste fileto balıkları atarak 20 dakika daha pişirip demlendirin.
Demlenirken üzerine ince uzun doğranmış yeşil soğanı ilave ederek servis edin.
|
|