|
Arpacık Soğanlı Dereotlu Enginar |
|
panda
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 26.04.2014
Mesajlar: 41 Şehir: Muğla |
Kısa URL: https://ml.md/lc97737
Gönderme Tarihi: 27.Nis.2014
1,785 defa indirildi / yazdırıldı
|
5 adet enginar
1 su bardağı su
1 çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı arpacık soğan
1 demet dereotu
2 adet soğan
2 çorba kaşığı şeker
Tuz
Enginarları bir tencereye yerleştirin. Üzerine soyulmuş arpacık soğanı, suyunu ve zeytinyağını, şeker ve tuzu da ilave edip fazla su koymadan kapağını kapatıp 35 dakika pişirin. Enginarlar pişince ocaktan alıp soğumaya bırakın. Servis yaparken pişirdiğiniz enginarların ortasına arpacık soğanları ve kıyılmış bol dereotunu yerleştirip servis tabağına dizin.
|
|