4 dilim ekmek
4 dilim pastırma
1 diş sarımsak
1 adet top mozarella
1 tutam taze çekilmiş karabiber
1 tutam deniz tuzu
1 avuç fesleğen
2 avuç roka
40 gram kavrulmuş dolmalık fıstık
20 gram rende parmesan
¼ diş sarımsak
60 ml tereyağı
Rokalı pestoyu hazırlamak için, rokayı, fesleğeni, kavrulmuş dolmalık fıstığı, parmesan rendeyi ve sarımsağı mutfak robotunda taneli kalacak şekilde çekin.
Motor çalışır vaziyetteyken, tereyağını ilave edin.
Ekmekleri önlü arkalı yağda kızartıp bir tarafına sarımsağı kesip sürün ve az teryağı koyun.
Dilimlediğiniz mozarella peynirini ekmeğin üzerine yerleştirip, rokalı pestoyu sürün.
En üste pastırma dilimlerini ilave edip,deniz tuzu ve taze çekilmiş karabiber ekleyip servis yapın.
|