Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Elmasiye Tarifleri > BADEMLİ İRMIKLİ PUDİNG (1 adet - 51,905 defa bakıldı)

BADEMLİ İRMIKLİ PUDİNG


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Aşure Tarifleri
Elmasiye Tarifleri
İrmik Tatlısı Tarifleri
Jöle Tarifleri
Kazandibi Tarifleri
Keşkül Tarifleri
Muhallebi Tarifleri
Mus Tarifleri
Paluze Tarifleri
Pelte Tarifleri
Peynir Tatlısı Tarifleri
Puding Tarifleri
Su Muhallebisi Tarifleri
Sütlaç Tarifleri
Tavuk Göğsü Tarifleri
Zerde Tarifleri
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


BADEMLİ İRMIKLİ PUDİNG

Hazan Yaprakları
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 11.12.2009
Mesajlar: 55
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc44393
Gönderme Tarihi: 11.Arl.2009
2,496 defa indirildi / yazdırıldı




1 litre süt
130 gram (4/6 su bardağı) irmik
130 gram (1/2 su bardağı) tozşeker
100 gram (4/5 su bardağı) soyulmuş badem
30 gram (2 çorbakaşığı) tereyağı ya da margarin
4 yumurta
1 limon
Meyva şekerlemeleri
Tuz

1 Bademleri, kaynamakta olan suyun içinde biraz beklettikten sonra soyun. Tozşekere bulayarak fırın tepsisinde kavurun.
2 1 çorbakaşığı rendelenmiş limon kabuğu attığınız sütü kaynatın. Azar azar irmiği dökerken tahta bir kaşıkla karıştırın. 15-20 dakika kadar ara vermeden karıştırdıktan sonra şekerli bademleri, 30 gram tereyağı ya da margarini ve bir tutam tuzu ekleyip ateşten indirin.
3 Ilıttıktan sonra, önceden hafifçe çırptığınız yumurtaları ekleyin.
4 Bu arada 24 cm. çapındaki bir kalıbı önce yağlayın, sonra galeta ununa bulayın. Karışımı, kalıba ters yüz ederek koyun ve düzeltin. Önceden ısıttığınız 170 derecelik fırında yaklaşık yarım saat pişmeye bırakın. Meyve şekerlemesiyle süslediğiniz tatlıyı ılık ya da soğuk olarak servis yapabilirsiniz.






BADEMLİ İRMIKLİ PUDİNG Tarifleri Elmasiye Tarifleri



(1 adet BADEMLİ İRMIKLİ PUDİNG 51,905 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort