Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Barbunya Tarifleri > Baharatlı Çıtır Nohut (1 adet - 8,154 defa bakıldı)

Baharatlı Çıtır Nohut


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Barbunya Tarifleri
Fava Tarifleri
İç Bakla Tarifleri
Kuru Börülce Tarifleri
Kuru Fasulye Tarifleri
Mercimek Tarifleri
Nohut Tarifleri
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Baharatlı Çıtır Nohut

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc172423
Gönderme Tarihi: 02.Haz.2023
314 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.hasata.com.tr

1.5 su bardağı Hasata Beyaz Nohut
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı nane
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı sarımsak tozu
Yarım çay kaşığı kimyon

Hasata Beyaz Nohudu kaseye alın.
Üzerini geçecek kadar soğuk su ekleyip 1 gece bekletin.
Ertesi gün yıkayıp suyunu süzün. Düdüklü tencereye nohut ve 2.5 (iki buçuk) su bardağı su ekleyip kapağını kapatın.
Kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte dişe gelecek şekilde en fazla 10-12 dk haşlayın.
Haşladığınız nohudu tencereden alıp suyunu süzün ve bir kaseye alın.
Üzerine sızma zeytinyağı, tuz ve baharatları ekleyip harmanlayın.
Pişirme kağıdı serdiğiniz bir fırın tepsisine alıp yayın.
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında ara ara karıştırıp en fazla 15-20 dk pişirin.
Sıcak olarak servise sunun.

Not: Dilerseniz fırın yerine tavada da sote edip servise sunabilirsiniz.







Baharatlı Çıtır Nohut Tarifleri Barbunya Tarifleri



(1 adet Baharatlı Çıtır Nohut 8,154 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort