|
|
Baharatlı Margarin |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc113394
Gönderme Tarihi: 12.Arl.2015
1,455 defa indirildi / yazdırıldı
|
Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği
250 gr Kase Margarin (Oda Sıcaklığında)
1 Avuç Kıyılmış Maydanoz
1 Diş Rendelenmiş Sarımsak
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Toz Kırmızıbiber
1 Çay Kaşığı Kekik
Tüm baharatları oda sıcaklığında olan margarin ile iyice karıştırın. Karışımınız hazır olduğunda isterseniz tamamını, isterseniz 2-3 parçaya ayırarak karışımı streç filmle kaplayın. Kapladığınız margarin karışımına farklı şekiller verebilmek için, dilerseniz farklı kalıplar kullanabilir ya da streç filme elinizle dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Son olarak hazırladığınız kalıpları buzlukta bekleterek donmasını sağlayıp servis etmek istediğiniz zamanlarda kullanabilirsiniz.
Püf Noktası: Dileğinize göre daha farklı baharatlar kullanabilir, kendi lezzetlerinizi yaratabilirsiniz.
|
|
Baharatlı Margarin Tarifleri Dürüm Tarifleri
|
|