Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Çulluk Tarifleri > Baharatlı Piliç Kanadı (1 adet - 43,441 defa bakıldı)

Baharatlı Piliç Kanadı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Baharatlı Piliç Kanadı

fato
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 27.11.2008
Mesajlar: 20
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc30710
Gönderme Tarihi: 27.Kas.2008
1,945 defa indirildi / yazdırıldı




12 piliç kanadı (uçları kesilmiş)
5 defne yaprağı (ufalanmış)
1/2 tatlı kaşığı kimyon
1/2 tatlı kaşığı pul kırmızıbiber (miktar, isteğe bağlı olarak biraz azaltılabilir)
1/2 tatlı kaşığı kişniş
4 diş sarımsak (ince kıyılmış)
1 1/2 tatlı kaşığı toz hardal
2 tatlı kaşığı kırmızıbiber
3/t tatlı kaşığı kekik
1/2 tatlı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı limon suyu (taze sıkılmış)

Piliç kanatlarını fazla yağlarını bırakmaları için 10 dakika kaynar suda haşlayıp, sularını süzdürerek, bir kenarda soğumaya bırakın. Fırınınızı 190 °C ısıtın.
Defne yaprağını havanda döverek toz haline getirip, kimyon, pul kırmızıbiber, kişniş, sarımsaklar, hardal, kırmızıbiber, kekik ve tuzu ekleyerek, yaklaşık 10 dakika dövün. Limonu ekleyip, kalın hamur kıvamı alıncaya kadar bir çatalla çırpın.
Mutfak fırçasıyla hertavuk kanadının her iki yanına da baharatlı hamurdan sürüp, kanatları bir fırın tepsisine dizin.
Tepsiyi fırına verip, tavuk kanatlarını derileri kıtır kıtır kızarıncaya kadar (yaklaşık 30 dakika) pişirdikten sonra, tepsiyi fırından alın. Kanatları bir servis tabağına çıkarıp, servis yapın.






Baharatlı Piliç Kanadı Tarifleri Çulluk Tarifleri



(1 adet Baharatlı Piliç Kanadı 43,441 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort