|
|
Baharatlı Piliç |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc46364
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2010
1,909 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler :
Tavuk göğsü 6 Adet
Harcı için :
Komili Riviera zeytinyağı 2 Yemek Kaşığı
Zencefil 1 Tatlı Kaşığı
Limonsuyu 2 Yemek Kaşığı
Kimyon 1 Tatlı Kaşığı
Zerdaçal 1 Tatlı Kaşığı
Kişniş 1 Tatlı Kaşığı
Köri 1 Tatlı Kaşığı
Kırmızı pul biber 1 Tatlı Kaşığı
Yoğurt ½ Su Bardağı
Domates salçası 2 Yemek Kaşığı
Bal 2 Yemek Kaşığı
Tuz, karabiber
YAPILIŞI:
1- Tavuk göğüslerini ortadan ikiye kesiniz. Üzerini bir bıçak ucu ile çiziniz.
2- Harcı için; tüm malzemeleri bir kasede karıştırınız.
3- Tavukları harca bulayınız ve buzdolabında 1 saat dinlendiriniz.
4- Marinatta beklettiğiniz göğüs etlerinin her iki tarafını da kızmış Komili Riviera zeytinyağında pişirip, sıcak olarak servis ediniz.
|
|
Baharatlı Piliç Tarifleri Komili Yemek Tarifleri
|
|