Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Baharatlı Tavuk Bohçaları


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Baharatlı Tavuk Bohçaları

Suna Gürbüz
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 15.12.2014
Mesajlar: 16
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc103656
Gönderme Tarihi: 15.Arl.2014
1,396 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet fileto tavuk göğsü
Yarım demet maydanoz
1 demet fesleğen
2 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
30 gr badem
1 yemek kaşığı parmesan
2 adet kuru soğan
3 adet domates
2 yemek kaşığı margarin

Eti temizleyip her tavuk göğsüne bir cep açın. Maydanoz ve fesleğeni yıkayıp yapraklarını ayırın. Hepsini doğrayın. Sarımsağı soyup doğrayın. Yarısını taze baharat, karabiber, tuz, badem, peynir ve yarım yemek kaşığı margarin ile karıştırın, ette açtığınız ceplere doldurun.Kürdanla uçlarını tutturup etleri tuz ve karabiberle tatlandırın. Soğanı soyup küçük küçük doğrayın. Geriye kalan sarımsakla karıştırıp yarım yemek kaşığı margarinde yumuşayıncaya kadar soteleyin. Domatesi ilave edip pişirin.Geri kalan margarini yapışmaz tavada kızdırın. Tavuk etlerinin her iki tarafını 5-8 dakika kadar iyice kızartın. Tavuk bohçalarını domates sosu üzerinde servis yapın.







Baharatlı Tavuk Bohçaları Tarifleri Bıldırcın Tarifleri



(1 adet Baharatlı Tavuk Bohçaları 9,221 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort