Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Bal Bademli ve Çilekli Mini Pasta


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Algida Yemek Tarifleri
Arçelik Yemek Tarifleri
Arzum Yemek Tarifleri
Aytaç Yemek Tarifleri
Banvit Yemek Tarifleri
Bizim Mutfak Yemek Tarifleri
Borcam Yemek Tarifleri
Dardanel Yemek Tarifleri
Duru Bulgur Yemek Tarifleri
Emsan Yemek Tarifleri
Eti Yemek Tarifleri
Fairy Yemek Tarifleri
Feast Yemek Tarifleri
Fritolay Yemek Tarifleri
Halk Yemek Tarifleri
Keskinoğlu Yemek Tarifleri
Knorr Yemek Tarifleri
Komili Yemek Tarifleri
Koska Yemek Tarifleri
Lezita Yemek Tarifleri
Luna Yemek Tarifleri
Maggi Yemek Tarifleri
Maret Yemek Tarifleri
Migros Yemek Tarifleri
Milupa Bebek Maması Tarifleri
Moulinex Yemek Tarifleri
Nestle Yemek Tarifleri
Nuhun Ankara Makarnası Yemek Tarifleri
Orkide Yemek Tarifleri
Pakmaya Yemek Tarifleri
Penguen Yemek Tarifleri
Philips Yemek Tarifleri
Pınar Yemek Tarifleri
Piyale Yemek Tarifleri
Sana Yemek Tarifleri
Selva Yemek Tarifleri
Sinbo Yemek Tarifleri
SuperFresh Yemek Tarifleri
Sütaş Yemek Tarifleri
Tamek Yemek Tarifleri
Tat Yemek Tarifleri
Tefal Yemek Tarifleri
Tukaş Yemek Tarifleri
Uno Yemek Tarifleri
Ülker Yemek Tarifleri
Yonca Yemek Tarifleri
Yörsan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Bal Bademli ve Çilekli Mini Pasta

yiğit bulan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.11.2016
Mesajlar: 621
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc121864
Gönderme Tarihi: 19.Arl.2016
1,339 defa indirildi / yazdırıldı




Hamuru için:
3 adet yumurta
125 gr toz şeker
125 gr elenmiş un
1 paket Pakmaya Hamur Kabartma Tozu
1 paket Pakmaya Şekerli Vanilin
1 avuç file badem
2 çorba kaşığı bal
1 çorba kaşığı Pudra Şekeri
Kreması için:
2 paket Pakmaya Sade Krem Şanti
2 su bardağı süt
1 su bardağı labne peyniri (suyu iyice süzülmüş)
Puding için:
1 paket Pakmaya Bal Bademli Puding
2 su bardağı süt
Süslemek için:
Taze çilek
Çilek marmeladı

Öncelikle Pakmaya Krem Şanti ile soğuk sütü paketi üzerinde verilen tarife göre hazırlayın. Daha sonra labneyi ekleyin, iyice karıştırın. Sıkma torbasına aktarıp buzdolabında muhafaza edin.
Yumurtaları ve şekeri köpük köpük olana dek çırpın.
Elenmiş unu ve Pakmaya Hamur Kabartma Tozu’nu ekleyip spatula yardımı ile alttan üste doğru havalandırarak malzemeyi iyice karıştırın. En son Pakmaya Şekerli Vanilin’i ekleyin. Tekrar karıştırın.
Orta boy kelepçeli bir kalıbı yağlı kağıtla kaplayın, karışımı kalıbın içine dökün. Üzerine bir avuç file bademi, boşluk kalmayacak şekilde serpin.
Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında, arada bir uzun bir şiş çubuğu hamurun içine batırarak kontrol edin. Hamur yaklaşık 35-40 dakika sürede pişecektir.
Pakmaya Bal Bademli Puding’i sütle birlikte pişirin. Ocaktan alın, arada bir çırparak kabuk bağlamamasını sağlayın.
Fırındaki hamur pandipsanya kıvamına gelince bekletmeden alın. Kalıbından çıkarın. Kek hamuru soğumadan üzerine balı gezdirin. 10 dakika sonra yuvarlak küçük kalıp yardımı ile pandispanyadan kalıplar çıkartın.
Kek hamurlarını kelepçeli yuvarlak küçük pasta kalıplarına yerleştirin, kenarlarına ince dilimlenmiş çilekleri yerleştirin, ortalarına da önceden hazırladığınız krem şantili karışımı dökün. Üzerine tekrar kek hamurunu yerleştirin.
En son bal bademli pudingi ince tabaka halinde sürün. Kalan hamurları da aynı şekilde küçük kelepçeli kalıplarında hazırlayın.
Buzdolabında 2 saat kadar dinlendirin. Pastayı kalıbından çıkartın, pastanın üzerine taze çilek ve çilek marmeladı karışımını dökün. Hemen servis yapın.







Bal Bademli ve Çilekli Mini Pasta Tarifleri Pakmaya Yemek Tarifleri



(1 adet Bal Bademli ve Çilekli Mini Pasta 5,089 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort