|
Bal Şerbetli Kremalı Kadayıf |
|
Su Damlası
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 21.04.2015
Mesajlar: 36 Şehir: Bursa |
Kısa URL: https://ml.md/lc106999
Gönderme Tarihi: 22.Nis.2015
1,702 defa indirildi / yazdırıldı
|
400 gram kadayıf
200 gram tereyağı
1,5 çay bardağı ceviz
Üzeri için:
3 çorba kaşığı bal
1 su bardağı su
1 paket kremşanti
1 su bardağı süt
Kadayıfları elinizle ufalayın. Erimiş tereyağıyla karıştırıp cevizle harmanlayın. Fincana bastırıp tepsiye dizin. 200 derecede fırında pişirin. Kremşantiyi yapıp dolapta bekletin. Fırından çıkan kadayıfın üzerine sulandırılmış balı dökün kremşanti ve çileklerle süsleyip ikram edin.
|
|