|
|
Ballı Muzlu Kaygana |
|
fiber
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.01.2013
Mesajlar: 72 Şehir: Eskişehir |
Kısa URL: https://ml.md/lc85558
Gönderme Tarihi: 10.Oca.2013
1,855 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.marifetlibalkovanlar.com
1,5 su bardağı un
2 adet yumurta
1,5 yemek kaşığı bal
1 çay bardağı süt
1 tutam tuz
2 adet muz
Nar
Muz hariç bütün malzemeyi karıştırma kabına koyun.
Pürüzsüz olana kadar karıştırın. İnce bir tavayı ocağa koyun.
Az yağla yağlayın.
Bir kepçe ile karışımdan tavaya dökün ve yayın.
Krep gibi çevirerek pişirin.
Tavadan alıp dörde katlayın, arasına dilimlenmiş muzları koyup bal ve bir miktar narla servis edin.
Fotoğraf "pazartesi sendromu" tarafından gönderildi. 10.06.2019
|
|
Ballı Muzlu Kaygana Tarifleri Akıtma Tarifleri
|
|