Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Ballı Tarçınlı Hamur Tatlısı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Akıtma Tarifleri
Galeta Tarifleri
Gözleme Tarifleri
Ekmek Tarifleri
Kaygana Tarifleri
Katmer Tarifleri
Krep Tarifleri
Kruvasan Tarifleri
Lahmacun Tarifleri
Mantı Tarifleri
Milföy Tarifleri
Peksimet Tarifleri
Pide Tarifleri
Pizza Tarifleri
Sufle Tarifleri
Waffle Tarifleri
Yufka Tarifleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Ballı Tarçınlı Hamur Tatlısı

emlak
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 24.06.2014
Mesajlar: 29
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc99326
Gönderme Tarihi: 25.Haz.2014
2,092 defa indirildi / yazdırıldı




50 gr margarin
1 su bardağı süt
2 yemek kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı kuru maya
1 adet yumurta
2 su bardağı un
1 yemek kaşığı vanilya
2 lt ayçiçek yağı(kızartmak için)
1 çay bardağı bal
1 çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı antep fıstığı(iri kıyılmış)

Süt, maya, pudra şekeri, yumurta, vanilyayı ve sanayağını hamur yoğurma kabına alıp mikserle 10 dakika çırpın. Unu azar azar ekleyip 5 dakika daha çırpın. Hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp 1 saat (hamurun üzerinin göz göz olması gerekir) bekletin. Ayçiçeği yağını tencereye alıp kızdırın. Hamurdan avuç dolusu alıp avucunuzda hafifçe sıkarak baş ve işaret parmaklarınızın arasından bir tatlı kaşığı hamurun çıkmasını sağlayın. ortasına hafif bastırın. Bu hamuru kızgın yağa atın. Tüm hamurları aynı şekilde hazırlayıp karıştırarak kızartın. Yağının süzülmesi için kağıt mutfak havlusunun üzerine alın. Balı küçük bir tencereye alıp kısık ateşte ısıtın. Tarçını ekleyip karıştırın. Bu karışımı hamur tatlılarının üzerine gezdirerek dökün.






Ballı Tarçınlı Hamur Tatlısı Tarifleri Kaygana Tarifleri



(1 adet Ballı Tarçınlı Hamur Tatlısı 9,889 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort