|
Barbekü Kaburga |
|
zahhra
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 27.08.2020
Mesajlar: 37 Şehir: Tahran |
Kısa URL: https://ml.md/lc153983
Gönderme Tarihi: 07.Kas.2020
419 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.mediashop.tv
1.5 kg kuzu kaburga eti
1 çay kaşığı sarımsak tozu
1 çay kaşığı soğan tozu
1 çay kaşığı deniz tuzu
1 çay kaşığı kişniş
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı biber
1 çay kaşığı öğütülmüş karabiber
¾ bardak barbekü sosu
Baharatları bir kasede karıştırın.
Kaburga etini baharatlarla ovun.
Şiş tutucuyu talimatlara uygun şekilde monte edin.
İki şişi kaburga etlerinin içine geçirip şiş tutucuya sabitleyin.
Kaburga eti geçirilmiş şiş tutucuyu Power AirFryer Multi-Function?a yerleştirin.
Pişirme programını başlatın ve pişirme süresini 60 dakikaya kadar artırın.
Bu sürenin ardından kaburga etlerine barbekü sosu sürün.
Kaburga etlerini bir kez daha Power AirFryer Multi-Function?a yerleştirin ve döner ızgara düğmesine basın.
Program sona erdiğinde pirzolaları parçalara ayırın ve servis yapın.
|
|