|
Başemel Soslu Bahçıvan Kebabı |
|
defne ata
Aşçıbaşı
Kayıt: 20.08.2013
Mesajlar: 22 Şehir: Denizli |
Kısa URL: https://ml.md/lc91555
Gönderme Tarihi: 20.Ağu.2013
1,639 defa indirildi / yazdırıldı
|
500 gr dana kuşbaşı
2 adet patates
1 adet havuç
2 adet biber
2 adet domates
2 adet soğan
1 kaşık salça
2 kaşık margarin
2 su bardağı süt
1 kaşık un
1 kase kaşar
Kuşbaşıları kavurun, diğer malzemeleri de doğrayarak içine atın ve azar azar su ilave ederek kısık ateşte pişirin. margarin ve unu kavurun içine süt ilave ederek başemel sosunuzu hazırlayın. pişen yemeği fırın kabına dökün üzerine başemel sosunuzu dökün 180 derecede 30 dk kadar pişirin üzerine kaşar ilave edip kızarana kadar tekrar pişirin.
|
|