|
|
BAYAT TOST EKMEĞİ İLE PİZZA |
|
sağnak
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 11.04.2013
Mesajlar: 40 Şehir: Artvin |
Kısa URL: https://ml.md/lc88392
Gönderme Tarihi: 11.Nis.2013
3,375 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://ihe.com.tr
6 adet tost ekmeği
biraz sucuk ya da sosis
1 küçük domates
1 adet yeşil sivribiber
1 adet kızmızıbiber
bir kaç siyah zeytin
2 yemek kaşığı kadar konserve mısır
2 yemek kaşığı ketçap
üzeri için kaşar rendesi
arzu ederseniz bir kaç tane konserve mantar
kırmızıpulbiber
kekik
karabiber
tuz
Tost ekmeklerine bıçakla ketçap sürün ve tepsiye dizin. Ketçabı sürdükten sonra kekik, pulbiber ve karabiber serpin. Diğer tarafta bir kaseye çekirdekleri çıkarılmış ve ince ince doğranmış zeytin ile biberleri koyun.Domatesin kabuklarını soyup küp küp doğrayıp karışıma ekleyin. Mantarları da ince ince kıyın, karışıma katın. Mısırları ekleyip, sucuk yada sosisleri ufak ufak doğrayıp tuz serpip kaşıkla harmanlayıp baharat serptiğiniz ekmeklerin üzerine paylaştırın. En üste de kaşar rendesi döküp 200 derecedeki fırına verin. Kızarınca çıkarıp servis yapın.
|
|
BAYAT TOST EKMEĞİ İLE PİZZA Tarifleri Kaygana Tarifleri
|
|