Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Çulluk Tarifleri > Beğendili Piliç Baget (1 adet - 7,694 defa bakıldı)

Beğendili Piliç Baget


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Beğendili Piliç Baget

usanmaz
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 10.11.2016
Mesajlar: 15
Şehir: Tekirdağ
Kısa URL: https://ml.md/lc120932
Gönderme Tarihi: 11.Kas.2016
1,417 defa indirildi / yazdırıldı




Eyüp Sevinç

4 adet Patlıcan
6 adet piliç baget
1 adet soğan
1 adet domates
1 diş sarımsak
2 adet tane karabiber
1 adet defneyaprağı
1 çay kaşığı nane
1/2 çay kaşığı muskat
1/2 limon suyu
1,5 yemek kaşığı tereyağı
1/2 çorba kaşığı un
1/2 su bardağı süt
Tuz

Patlıcanları ateşte közleyin. Soyduktan sonra limonlu ve sarımsaklı yağda biraz bekletin. Daha sonra tahta üzerinde kıyın.Tavada yağ ve unu kavurun, kokusu çıkınca kaynatılmış ve ılıtılmış sütü ekleyin.Daha sonra patlıcanları ilave edin.İyice ezerek kısık ateşte pişirin.Ayrı bir tencere küp şeklinde doğranmış soğan ve sarımsağı kavurun.Daha sonra kuşbaşı somonları ilave edin. Balığın rengi dönünceye kadar kavurun. Küçücük doğradığınız domates, nane, karabiber ve defne yaprağını ilave edin. Beğendiyi muskat, tuz ve karabiber ile tatlandırın. Beğendiyi servis tabağına alın, ortasını kaşık ile açın, somonlu karışımı ilave edin. Sıcak olarak servis edin.







Beğendili Piliç Baget Tarifleri Çulluk Tarifleri



(1 adet Beğendili Piliç Baget 7,694 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort