Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kaygana Tarifleri > Beşamelli Tavuklu Krep (1 adet - 15,408 defa bakıldı)

Beşamelli Tavuklu Krep


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Akıtma Tarifleri
Galeta Tarifleri
Gözleme Tarifleri
Ekmek Tarifleri
Kaygana Tarifleri
Katmer Tarifleri
Krep Tarifleri
Kruvasan Tarifleri
Lahmacun Tarifleri
Mantı Tarifleri
Milföy Tarifleri
Peksimet Tarifleri
Pide Tarifleri
Pizza Tarifleri
Sufle Tarifleri
Waffle Tarifleri
Yufka Tarifleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Beşamelli Tavuklu Krep

uras
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 06.09.2013
Mesajlar: 38
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc92129
Gönderme Tarihi: 10.Eyl.2013
1,888 defa indirildi / yazdırıldı




Krep hamuru için:
500 ml süt
250 g un
3 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
2 tane tavuk göğsü
1 küçük konserve garnitür
2 çorba kaşığı margarin
4 çorba kaşığı un
2 su bardağı süt
1 tutam tuz, karabiber

Krep malzemelerini blendırla karıştırın. Krep dışınızı buzdolabında en az bir saat bekletin. Tavuğu tuzlu suyla haşlayın ve tiftin. Yapışmaz bir tencerede yağı eritin. Unu renk değiştirene kadar bir yumurta çırpıcısıyla devamlı karıştırarak kavurun. Karıştırmaya devam ederken sütün tamamını yavaşça ekleyip , muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Pişirdiğiniz beşamel sosuna, suyunu süzdüğünüz garnitürü ve tavukları ekleyin ve iyice karıştırın. Buzdolabında bekleyen krep hamurundan, çok iyi ısıtılmış teflon tavanın ortasına birer kepçe dökün. Tavayı, hafifçe kaldırıp, seri hareketlerle döndürüp tavanın her yerine eşit olarak dağıtın. Krebin alt yüzü pişince, ters çevirin ve krebin yarısına iç malzemesini bir kat ekleyin. Krepleri yarım ay olacak şekilde ikiye katlayın ve sıcak servis edin.






Beşamelli Tavuklu Krep Tarifleri Kaygana Tarifleri



(1 adet Beşamelli Tavuklu Krep 15,408 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort