|
|
Beyaz Pamuklar |
|
bol kepçe
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 22.11.2011
Mesajlar: 33 Şehir: Bursa |
Kısa URL: https://ml.md/lc77993
Gönderme Tarihi: 16.Tem.2012
1,630 defa indirildi / yazdırıldı
|
125 Gr Sana Hamurişi
2,5 Su Bardağı süt
1 Su Bardağı un
1 Su Bardağı şeker
250 gr hindistancevizi
2 Adet muz
1 Paket vanilya
Un ve sana hamurişi kavrulur. Sırasıyla süt, vanilya ve şeker eklenip muhallebi kıvamına getirilir. Muhallebiyi 1 gece dolapta beklettikten sonra sertleşir. Ceviz büyüklüğünde bir top alıp avuç içine yayılan muhallbinin içine bir dilim muz konur ve kapatılarak top şekline getirilir. Hindistancevizine bulanarak servis tabağına alınır. Bu işlem muhallebi bitene kadar tekrarlanır.
|
|
Beyaz Pamuklar Tarifleri Sana Yemek Tarifleri
|
|