|
Bezelyeli Kuskus |
|
Ceren
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 12.04.2011
Mesajlar: 133 Şehir: Trabzon |
Kısa URL: https://ml.md/lc75982
Gönderme Tarihi: 23.May.2012
2,545 defa indirildi / yazdırıldı
|
350 gram kuskus
2 adet Knorr Et Bulyon
1 çorba kasığı tereyağı
6 su bardağı su
1. Tencereye 6 su bardağı su ve bulyonlar konulur. Su kaynayınca içine kuskuslar ve bezelyeler boşaltılır ve 25 dakika kısık ateşte pişirilir.
2. Suyu çekilip kuskuslar yumuşak bir duruma gelince eritilmiş 5 çorba kaşığı tereyağı katılır ve birkaç kere karıştırıldıktan sonra servis tabağına alınarak servis yapılır.
|
|