|
Bezelyeli ve Mısırlı Pilav |
|
yanlış numara
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 19.11.2011
Mesajlar: 57 Şehir: Muğla |
Kısa URL: https://ml.md/lc77568
Gönderme Tarihi: 04.Tem.2012
1,843 defa indirildi / yazdırıldı
|
25 Gr Sana Klasik
3 Su Bardağı sıcak su
2 Su Bardağı pirinç
1 Tane TAVUK BULYON
Önce pirinçlerimizi yıkıyoruz sonra bir tencereye zeytinyağ ve margarinimizi koyup tencerenin içine pirinçleri atıyoruz. Pirinçlerimiz kavrulduktan sonra üzerine 3 bardak suyumuzu döküp bir de bulyonumuzu koyuyoruz. Suyunu çekmesine yakın bezelye ve mısırlarımızı da en üstüne koyup kapağını kapatıp pilavımızı dinlenmeye bırakıyoruz.
|
|