Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

BÖĞÜRTLENLİ BAVARUAZ


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Aşure Tarifleri
Elmasiye Tarifleri
İrmik Tatlısı Tarifleri
Jöle Tarifleri
Kazandibi Tarifleri
Keşkül Tarifleri
Muhallebi Tarifleri
Mus Tarifleri
Paluze Tarifleri
Pelte Tarifleri
Peynir Tatlısı Tarifleri
Puding Tarifleri
Su Muhallebisi Tarifleri
Sütlaç Tarifleri
Tavuk Göğsü Tarifleri
Zerde Tarifleri
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


BÖĞÜRTLENLİ BAVARUAZ

masal
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.04.2009
Mesajlar: 33
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc44363
Gönderme Tarihi: 10.Arl.2009
2,502 defa indirildi / yazdırıldı




350 gram krema
150 gram böğürtlen
150 gram (3/5 su bardağı) tozşeker
3/5 su bardağı süt
3,5 yaprak jöle
2 yumurta sarısı
1 çubuk vanilya
1 çaykaşığı limon suyu

1 1 dl. (4/5 su bardağı) suyu, 90 gram (6 çorba kaşığı) tozşekerle birlikte 2 dakika kaynatarak şurubu elde edin. Ateşten indirdikten sonra içine, önceden çözdüğünüz 1,5 yaprak jöleyi koyarak çözülmeye bırakın. Mikserden geçirdiğiniz böğürtlenleri ve limon suyunu ekleyin. Soğuttuktan sonra 150 gram krema ilave edin.
2 İçine çubuk vanilya koyduğunuz sütü ısıtın. Sonra vanilyayı çıkarın, kurulayıp kaldırın. Kalan tozşekerle yumurta sarılarını çırpın. Süzülmüş sütü azar azar ekleyip karıştırarak pişirin. Kalan yumuşamış jöleyi ilave edin. Soğuttuktan sonra kalan kremayı ekleyin.
3 Yumurta sarılı kremayla böğürtlenli kremayı, önceden buzlukta bıraktığınız uygun bir kalıba, hafifçe karıştırarak dökün. En az 6 saat kadar buzdolabında bekletin. Kalıbı, içi sıcak su dolu bir kabın içinde birkaç dakika bekletin, sonra bavaruazı servis tabağına ters yüz edin.






BÖĞÜRTLENLİ BAVARUAZ Tarifleri İrmik Tatlısı Tarifleri



(1 adet BÖĞÜRTLENLİ BAVARUAZ 41,699 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort