Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Bol Çikolatalı Mini Tartlar


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Algida Yemek Tarifleri
Arçelik Yemek Tarifleri
Arzum Yemek Tarifleri
Aytaç Yemek Tarifleri
Banvit Yemek Tarifleri
Bizim Mutfak Yemek Tarifleri
Borcam Yemek Tarifleri
Dardanel Yemek Tarifleri
Duru Bulgur Yemek Tarifleri
Emsan Yemek Tarifleri
Eti Yemek Tarifleri
Fairy Yemek Tarifleri
Feast Yemek Tarifleri
Fritolay Yemek Tarifleri
Halk Yemek Tarifleri
Keskinoğlu Yemek Tarifleri
Knorr Yemek Tarifleri
Komili Yemek Tarifleri
Koska Yemek Tarifleri
Lezita Yemek Tarifleri
Luna Yemek Tarifleri
Maggi Yemek Tarifleri
Maret Yemek Tarifleri
Migros Yemek Tarifleri
Milupa Bebek Maması Tarifleri
Moulinex Yemek Tarifleri
Nestle Yemek Tarifleri
Nuhun Ankara Makarnası Yemek Tarifleri
Orkide Yemek Tarifleri
Pakmaya Yemek Tarifleri
Penguen Yemek Tarifleri
Philips Yemek Tarifleri
Pınar Yemek Tarifleri
Piyale Yemek Tarifleri
Sana Yemek Tarifleri
Selva Yemek Tarifleri
Sinbo Yemek Tarifleri
SuperFresh Yemek Tarifleri
Sütaş Yemek Tarifleri
Tamek Yemek Tarifleri
Tat Yemek Tarifleri
Tefal Yemek Tarifleri
Tukaş Yemek Tarifleri
Uno Yemek Tarifleri
Ülker Yemek Tarifleri
Yonca Yemek Tarifleri
Yörsan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Bol Çikolatalı Mini Tartlar

yiğit bulan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.11.2016
Mesajlar: 621
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc121989
Gönderme Tarihi: 24.Arl.2016
874 defa indirildi / yazdırıldı




Tart Tabanı için:
2 ½ Su Bardağı Buğday Unu (250g)
1 Küçük Paket Tereyağı (200g) (Soğuk)
2 Adet Yumurta
1 ½ Çay Bardağı Pakmaya Pudra Şekeri (90g)
1 Paket Pakmaya Şekerli Vanilin
1 Portakal Kabuğu Rendesi
1 Tutam Tuz
Bitter Çikolata (40g) Tuzlu Karamel için
1 ½ Çay Bardağı Toz Şeker (120g)
2 Yemek Kaşığı Tereyağı (35g)
1 Çay Bardağı Süt Kreması (100g)
1 Çay Kaşığı Tuz Ganaj Krema için
1 Kutu Süt Kreması (200ml)
Bitter Çikolata (300g)
2 Yemek Kaşığı Tereyağı (35g) Süsleme için (isteğe göre)
File Badem
Pakmaya Pudra Şekeri
Pakmaya Kakao

Tart tabanı için, tereyağı ve şekeri bir çırpma kabına alın. Bir tutam tuz ekleyip, mikser yardımı ile 3-4 dakika çırparak karıştırın.
Üzerine Pakmaya Şekerli Vanilin ve portakal kabuğu rendesi ilave edip, kısaca çırpmaya devam edin.
Yumurtaları bir kasede çırpıp, karışıma ilave edin. 2-3 dakika düşük devirde çırpmaya devam edin.
Hazırladığınız karışıma unu eleyerek ilave edin ve ele yapışmayan bir hamur elde edinceye dek kısaca yoğurun. Tart tabanı hazırladığınız için fazla yoğurmaktan kaçının.
Tart tabanı için hazırladığınız hamuru streç film ile sarıp, 2-3 saat buzdolabında dinlendirin.
Fırınınızı önceden 165oC ısıtın.
Buzdolabından aldığınız tart hamurlarından parçalar koparıp, yağladığınız mini tart kalıplarına yerleştirin. Üzerlerine yuvarlak kestiğiniz pişirme kağıtlarını koyup, ağırlık yapması amacıyla pişmemiş kuru fasulye doldurun.
5-6 dakika pişirdikten sonra fırından alın, tabanların üzerlerindekileri alıp soğumaya bırakın.
Bitter çikolatayı benmari usulü eritip, kalıptan çıkarttığınız soğuk tart tabanlarına sürün.
Tuzlu karamel için çelik bir sos tavasında şekeri karamelize olana dek ısıtın, karıştırmayın. Rengini aldığında kauçuk spatula ile karıştırın.
Kremayı başka bir tencerede kaynatıp, yavaş yavaş karamele ilave edin. Fokurdayıp, kaynamaya bırakın. Tüm kremayı eklediğinizde, orta kısık ateşte tereyağı ve tuzu ekleyip, 6-8 dakika karıştırın.
Tuzlu karamel hazır olduğunda 7-8 dakika soğutup, tartların yarısına kadar dökün.
Ganaj kreması için, süt kreması ve tereyağını bir sos tenceresinde kaynatıp, kaynamaya başlayınca ocaktan alın.
Çikolata ilave edip, eriyene dek karıştırın.
Hazırladığınız ganajı tartlara, karamellerin üzerine dökün.
Servis öncesi üzerine file badem, Pakmaya Pudra Şekeri veya Pakmaya Kakao serpiştirerek süsleyip servis yapın.







Bol Çikolatalı Mini Tartlar Tarifleri Pakmaya Yemek Tarifleri



(1 adet Bol Çikolatalı Mini Tartlar 5,515 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort