Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Hindi Tarifleri > Börülceli Piliç Güveç (1 adet - 6,177 defa bakıldı)

Börülceli Piliç Güveç


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Börülceli Piliç Güveç

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc118512
Gönderme Tarihi: 29.Tem.2016
1,179 defa indirildi / yazdırıldı




8 adet piliç drums
6 dilim salam (iri doğranmış)
500 gr. kuru börülce (ıslatılmış, süzülmüş)
2 çorba kaşığı margarin
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı un
2 su bardağı tavuk suyu
14 adet arpacık soğan
2 çorba kaşığı bal (ılıtılmış)
250 gr. pancar (haşlanmış, iri doğranmış)
Tuz
Karabiber

Börülceleri tuzlu kaynar suda yaklaşık 25 dakika haşlayıp, süzün. Margarini ve sıvıyağı ısıtıp, salam ve piliçleri hızlı ateşte yaklaşık 5 dakika pişirin. Una 4 çorba kaşığı tavuk suyunu karıştırarak ilave edin. Unlu tavuk suyunu kalan tavuk suyuna ekleyin ve etlere katın. Tuz, karabiber serpip, kaynama noktasına getirin. Börülceleri katıp, kapağını sıkıca kapatın ve önceden ısıtılmış 160 derece fırında 1 saat pişirin. Pişme süresinin bitmesine 15 dakika kala fırının kapağını açın. Arpacık soğanları balla birlikte bir tavaya koyun, hızlı karıştırarak 5 dakika pişirin. Soğan ve pancarları börülceye katıp, son 15 dakikalık pişme süresini tamamlayın. Sıcak servis yapın.






Börülceli Piliç Güveç Tarifleri Hindi Tarifleri



(1 adet Börülceli Piliç Güveç 6,177 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort