|
Brokoli ve Kırmızı Fasulyeli Yarma Buğday Pilavı |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc111271
Gönderme Tarihi: 08.Eyl.2015
1,619 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 Tablet Knorr Et Bulyon
2 Su Bardağı Yarma Buğday
3 Yemek Kaşığı Sıvı Becel Zeytinyağlı
3 Su Bardağı Sıcak Su
1 Adet Kuru Soğan
3 Diş Sarımsak
1 Tatlı Kaşığı Kimyon
2 Su Bardağı Pişmiş Kırmızı Fasulye
1 Kase Brokoli
Buğdayı ılık suda en az 4 saat bekletin.
Geniş tabanlı bir pilav tenceresine sıvı Beceli ekleyin.
İnce ince doğradığınız soğanı ve sarımsağı iyice soteleyin ve kimyonu ilave edin.
Buğdayı süzün ve sotelenen soğanlara ve sarımsağa ekleyin.
2 tablet Knorr Et Bulyonu 3 su bardağı sıcak suda eritip tencereye ilave edin.
Son olarak kırmızı fasulyeleri ve brokoliyi ekleyin ve tencerenin altını kısıp kapağını kapatın.
20 dakika kısık ateşte pişirip 15 dakika dinlendirin. Sıcak servis edin.
|
|