|
|
Brüksel Lahanalı Omlet |
|
Ercüment Çözer
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 29.06.2011
Mesajlar: 54 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc65148
Gönderme Tarihi: 29.Haz.2011
2,989 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 kg. Brüksel lahanası
Yeteri kadar su
1 adet soğan
4 çorba kaşığı tereyağı
1 çay bardağı çekilmiş fındık
12 adet yumurta
1 su bardağı kaşar peyniri
Tuz
Karabiber
Brüksel lahanalarını temizleyip tuzlu suda beş dakika haşlayın ve soğuk sudan geçirin. Doğranmış soğanı ikiçorba kaşığı tereyağında kavurun. Üzerine Brüksel lahanalarını ilave edin. Tuz ve karabiber serpip soteleyin. Yumurtaları, tuz ve fındıkla çırpın.Yapışmaz yüzeyli tavada omletleri pişirin, ikiye katlayıp aralarına lahanalı harçtan koyun. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serperek servis yapın.
|
|
Brüksel Lahanalı Omlet Tarifleri Fırında Yumurta Tarifleri
|
|