Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Buğday Pilavı Üzeri Et Sote


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Biftek Tarifleri
Bonfile Tarifleri
Dana Tarifleri
Jambon Tarifleri
Kapama Tarifleri
Keçi Tarifleri
Kıyma Tarifleri
Kontrfile Tarifleri
Koyun Tarifleri
Kuşbaşı Tarifleri
Kuzu Tarifleri
Külbastı Tarifleri
Pastırma Tarifleri
Pirzola Tarifleri
Salam Tarifleri
Sığır Tarifleri
Sosis Tarifleri
Söğüş Tarifleri
Sucuk Tarifleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Buğday Pilavı Üzeri Et Sote

zührem
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 04.12.2012
Mesajlar: 48
Şehir: Zonguldak
Kısa URL: https://ml.md/lc84079
Gönderme Tarihi: 05.Arl.2012
1,977 defa indirildi / yazdırıldı




2 su bardağı . buğday
2 soğan
3 çorba kaşığı tereyağı
2 su bardağı et suyu
Tuz, karabiber
Kavurması için:
350 gr. kuzu kuşbaşı
5 sivri biber
3 domates
1 soğan
taze kekik, sıvıyağ, tuz
değirmen karabiber

Buğdayı derin bir tencereye koyup sıcak su ile haşlayın. Soğanları ince bir şekilde doğrayıp sıvıyağ ve tereyağ koyduğumuz tencerede kavurun. Haşlanmış buğdayları soğanlara ekleyip karıştırın. Et suyu, su, tuz ve karabiberi ekleyin. Sürekli karıştırarak lapa bir kıvamda pişirin. Kuzu kuşbaşını sıvıyağda kavurun. Sivri biber, soğan ve domatesi doğrayıp ete ekleyerek kavurmaya devam edin. Tuz ve değirmende öğütülmüş karabiberi koyun. Pişen keşkeği servis tabağına alına, üzerine sotelenmiş kuzu etini koyun. Biberiye ile süsleyip servis edin.


Fotoğraf "Cemo" tarafından gönderildi. 27.07.2014






Buğday Pilavı Üzeri Et Sote Tarifleri Bonfile Tarifleri



(1 adet Buğday Pilavı Üzeri Et Sote 16,848 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort