Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bıldırcın Tarifleri > Buğday Pilavlı Piliç (1 adet - 7,696 defa bakıldı)

Buğday Pilavlı Piliç


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Buğday Pilavlı Piliç

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc114292
Gönderme Tarihi: 20.Oca.2016
1,412 defa indirildi / yazdırıldı




150 gr haşlanmış buğday
2 yemek kaşığı yağ
4 adet piliç budu
50 gr kaşar peynir
Yarım soğan
Yarım çay bardağı süt
1 çaykaşığı tuz
50 gr siyah zeytin
50 gr yeşil zeytin
2 adet minik domates
1 tutam taze fesleğen
1 adet limon

Soğan ufak şekilde doğranır. Tencerenin içerisine yağ konulur. Yağ kızdıktan sonra soğanlar atılır ve pembeleşinceye kadar karıştırılır. Önceden haşladığımız buğday, rendelenmiş kaşar ve yarım çay bardağı süt ilave edilerek karıştırılır ve hazır hale getirilir. Piliç butlarının üzerine lezzet tuzu dökülüp, marine edilir. Daha sonra tavaya yağ ilave edilerek kızartma işlemi başlatılır. Aroma olarak limonun dış kabukları uzunlamasına ufak ufak kesilir. Fesleğenler de aynı şekilde doğranır. Tavaya 1 yemek kaşığı yağ ilave edilir. Yeşil zeytin, siyah zeytin, doğranmış limon kabuğu, fesleğenler ve çok az miktarda süt katarak sotelenir. Servis tabağımızın altına hazırladığımız buğday pilavı, üzerine kızarttığımız piliç budu, tekrar üzerine sotelediğimiz yeşil zeytin, siyah zeytin, limon kabuğu ve fesleğen konulur.







Buğday Pilavlı Piliç Tarifleri Bıldırcın Tarifleri



(1 adet Buğday Pilavlı Piliç 7,696 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort