|
|
Buharda Pirinçli Balık |
|
Güllü Lokum
Aşçı
Kayıt: 09.06.2015
Mesajlar: 18 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc108382
Gönderme Tarihi: 16.Haz.2015
1,313 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 adet temizlenmiş kırlangıç balığı
1 su bardağı yasmin pirinci
1 adet havuç
1 adet patates
1 adet limon
Yarım çay bardağı zeytinyağı
3 adet defneyaprağı
Tuz, karabiber
Yasmin pirincini üzerini, geçecek kadar suda haşlayın suyu kaldıysa süzün. Balıkları temizleyip yağlı kâğıt üzerine koyun. İçine ince dilimlenmiş sebzeleri defneyaprağını limon suyunu koyup yağlı kâğıdı paket yapıp fırın kabına aktarın ve 200 derecede pişmeye bırakın. Daha sonra servis yaparken üzerine zeytinyağı gezdirip pilavla ikram edin.
|
|
Buharda Pirinçli Balık Tarifleri Balıklar
|
|