|
Buharda Scrambled Egg |
|
Doctor
English Admin
Kayıt: 15.01.2007
Mesajlar: 2416 Şehir: KKTC |
Kısa URL: https://ml.md/lc163897
Gönderme Tarihi: 27.Mar.2022
174 defa indirildi / yazdırıldı
|
Orta boy yumurta 4 adet
Süt kreması veya kaymak 2 yemek kasığı
Tereyağı 1 tatlı kasığı
Kızarmıs ekmek 3 dilim
Karabiber 1 çay kasığı
Tuz 1 çay kasığı
Frenk soganı veya taze sogan 2-3 dal (istege baglı)
Gurme Sef Çok Amaçlı Pisirici’yi Pose 95 °C moduna ayarlayın.
Yumurtaları bir kaseye kırıp çok fazla çırpmadan karıstırın.
Kremayı ya da kaymağı ekleyip karıstırmaya devam edin.
Gurme Sef Çok Amaçlı Pisirici’nin haznesine tereyağını koyup ısıtın.
Yumurtaları ekleyip tuz ve karabiber serpin.
Gurme Sef’in kasığı yardımı ile kenarlarını sıyırıp ortaya dogru toplaya toplaya 3-4 dakika pisirin.
Hazır olan yumurtanızı kızarmıs ekmek dilimlerinin üzerine koyun.
Dilerseniz frenk soganı ya da taze soganı ince bir sekilde dograyıp üzerine serperek servis edebilirsiniz.
|
|