|
|
Bulgurlu Makarna |
|
beyazı
Aşçıbaşı
Kayıt: 10.12.2013
Mesajlar: 24 Şehir: Edirne |
Kısa URL: https://ml.md/lc94371
Gönderme Tarihi: 10.Arl.2013
5,266 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket makarna
1 çay bardağı pilavlık bulgur
150 gr kıyma
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Kıyma ve yağ kavrulur. Salça ve bulgur eklenir. Tuz ve 1,5 su bardağı su konur. 5-6 dakika pişirilir. (sulu kalması gerekir.) Makarna haşlanır ve suyu süzülür. Servis tabağına aktarılır. Üzerine bulgurlu sos konur.
|
|
Bulgurlu Makarna Tarifleri Makarnalar
|
|