Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Adıyaman Yemekleri > Burma (Mardin) (1 adet - 7,802 defa bakıldı)

Burma (Mardin)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Adıyaman Yemekleri
Batman Yemekleri
Diyarbakır Yemekleri
Gaziantep Yemekleri
Kilis Yemekleri
Mardin Yemekleri
Siirt Yemekleri
Şanlıurfa Yemekleri
Şırnak Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Burma (Mardin)

hacer yener
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 19.10.2016
Mesajlar: 40
Şehir: Mardin
Kısa URL: https://ml.md/lc120902
Gönderme Tarihi: 10.Kas.2016
1,885 defa indirildi / yazdırıldı




https://mardintarifi.com

1 paket hazır baklava yufkası
1 paket margarin
2 yemek kaşığı tepeleme tereyağı
7 su bardağı dövülmüş ceviz içi
Şerbeti için:
5 su bardağı şeker
5 su bardağı su

Margarini ve tereyağı eritiyoruz. 2 yufka alıyoruz aralarına erittiğimiz yağdan sürüyoruz. Üstüne ceviz serpiyoruz, oklavaya sararak sağdan soldan sıkıştırıp oklavayı çekiyoruz. Uçlarını sıkıştırıp üç parçaya bölüyoruz, tepsimize diziyoruz. Yufkalar bitinceye kadar aynı işleme devam ediyoruz. Kalan yağı kızdırıp kaşık yardımıyla tatlının üstüne döküyoruz. 180 derece fırında üstü kızarana kadar pişiriyoruz. Soğumuş şerbeti sıcak tatlının üstüne döküyoruz. Şerbeti çekince servis yapabilirsiniz Afiyet olsun.

Not: Pişirme süreci fırın ayarına göre değişebiliyor, kontrollü olarak üstü kızarana kadar pişiriyoruz.







Burma (Mardin) Tarifleri Adıyaman Yemekleri



(1 adet Burma (Mardin) 7,802 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort