|
|
Çanakta Alabalık |
|
marka
Aşçıbaşı
Kayıt: 02.06.2009
Mesajlar: 23 Şehir: Denizli |
Kısa URL: https://ml.md/lc76248
Gönderme Tarihi: 31.May.2012
3,095 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet yufka
1 çay bardağı haşlanmış bezelye
1 Alabalık fletosu
2 çorba kaşığı tereyağı
1 havuç
1 haşlanmış patates
Yufkaları yuvarlak bir şekilde kesip kalıpların içlerine yerleştirin. Üzerine sıvı yağı sürüp fırında kızarmaya bırakın. Diğer taraftan da ayıklanmış kuşbaşu doğranmış alabalıkları tereyağında 4 dakika kadar sote edin. Tuz ve baharat ekleyip içine 1 su bardağı su koyun, 10 dakika kadar pişmeye bırakın. İçine haşlanmış bezelye ve patatesleri ekleyip harmanlayın. Bu karışımı da kızaran yufka çanakları içine doldurun ve servis yapın.
|
|
Çanakta Alabalık Tarifleri Barbunya Balığı Tarifleri
|
|