|
|
CAPPUCCINO ÇORBASI |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc32881
Gönderme Tarihi: 14.Oca.2009
2,918 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 KİŞİLİK Kullanılan Malzemeler
Kültür Mantarı 300 gr.
Porchini Mantar 100 gr.
Süt 1 litre
Yörsan Krema 100 gr.
Soğan 1/2 adet
Sarımsak 2 diş
Tuz 1 tutam
Karabiber 1 tutam
Zeytinyağ 100 gr
Hazırlanışı
Soğan ve sarımsağı zeytinyağında sotelerken, mantarları ilave edip bir süre daha soteleme işlemini devam ettiriyoruz. Üzerine süt ilave edip karıştırarak kaynatıyoruz. Mantarlar piştikten sonra blender da çekip tencereye alıyoruz. Tuz ve biberini ilave ediyoruz ve bir taşım daha kaynadıktan sonra kaseye koyuyoruz. Çırpılmış krema ekleyip servis ediyoruz.
|
|
CAPPUCCINO ÇORBASI Tarifleri Yörsan Yemek Tarifleri
|
|