100 Gr Sana Hamurişi
1 Paket kabartma tozu
1 Paket vanilya
1 Bardak yoğurt
5 Bardak su
1 Paket PUDRA SEKERİ
1 Bardak hindistan cevizi
1 Bardak sıvıyag
2 Adet yumurta
1 Adet limon kabugu rendesi
6 Bardak un
BİR KAPTA YUMURTANIN BİRİNİN AKINI AYIRDIKTAN SONRA PUDRA SEKERİ, YOĞURT, SANA MARGARİN, KABARTMA TOZU, VANİLYA,LİMON KABUGU RENDESİ,SU VE UN EKLEYİP HAMURU YOGURUN. HAMUR YUMUSAK OLMALI. HAMURU SIKMA TORBASINA ALIN. YUVARLAK OLARAK DÖNDÜREREK SIKIN. ÇIKARDIGINIZ KALIPLARI ÖNCE YUMURTA AKINA SONRA HİNDİSTAN CEVİZİNE BULAYIP TEPSİYE DİZİN. 180 DERECE FIRINDA PİŞİRİN.
|