|
Çerkez Peynirli ve Otlu Makarna |
|
rukiye
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 06.08.2006
Mesajlar: 61 Şehir: Trabzon |
Kısa URL: https://ml.md/lc78335
Gönderme Tarihi: 24.Tem.2012
1,770 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1 Çay Kaşığı karabiber
150 gr çerkez peyniri
100 gr ebegümeci
5 Dal maydanoz
Yeterince tuz
2 Çorba Kaşığı iri çekilmiş ceviz
100 gr ısırganotu
1 Paket domatesli kalem makarna
100 gr labada
Labada, ebegümeci ve ısırganotunu temizleyip kıyın. 1 kaşık yağı tavada ısıtıp hazırladığınız otları soteleyin. 1 tutam tuz ve karabiberle tatlandırıp karıştırın. Maydanozu temizleyip kıyın. Peyniri küp küp kesin.Makarnayı paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak haşlayıp süzün. Otlu karışım ve kalan yağı ekleyip harmanlayın. Servis tabağına alıp üzerine ceviz, peynir ve maydanozu ilave edin. Sıcak servis yapın.
|
|