Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Ceviz Pesto ve Pastırmalı Tavuk Sarma


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Acur Dolması Tarifleri
Ayva Dolması Tarifleri
Balık Dolması Tarifleri
Bıldırcın Dolması Tarifleri
Biber Dolması Tarifleri
Bulgurlu Dolma Tarifleri
Ciğer Dolması Tarifleri
Domates Dolması Tarifleri
Ekmek Dolması Tarifleri
Elma Dolması Tarifleri
Enginar Dolması Tarifleri
Etli Dolma Tarifleri
Fırında Dolma Tarifleri
Güveçte Dolma Tarifleri
Havuç Dolması Tarifleri
Hindi Dolması Tarifleri
Ispanak Sarması Tarifleri
Kabak Çiçeği Dolması Tarifleri
Kabak Dolması Tarifleri
Kaburga Dolması Tarifleri
Karışık Dolma Tarifleri
Kereviz Dolması Tarifleri
Kuru Dolma Tarifleri
Kuzu Dolması Tarifleri
Lahana Sarması Tarifleri
Mantar Dolması Tarifleri
Marul Sarması Tarifleri
Mumbar Dolması Tarifleri
Ördek Dolması Tarifleri
Pancar Sarması Tarifleri
Patates Dolması Tarifleri
Patlıcan Dolması Tarifleri
Pazı Sarması Tarifleri
Pırasa Dolması Tarifleri
Salatalık Dolması Tarifleri
Sebzeli Dolma Tarifleri
Soğan Dolması Tarifleri
Şalgam Dolması Tarifleri
Tavuk Dolması Tarifleri
Yaprak Sarması Tarifleri
Yumurta Dolması Tarifleri
Zeytinyağlı Dolma Tarifleri
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Ceviz Pesto ve Pastırmalı Tavuk Sarma

vah det
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 02.01.2015
Mesajlar: 35
Şehir: Çorum
Kısa URL: https://ml.md/lc132216
Gönderme Tarihi: 27.Şub.2018
977 defa indirildi / yazdırıldı




http://www.hurriyet.com.tr

8 adet kemiksiz tavuk but
1 çay bardağı süt
1 çorba kaşığı bal
5-6 adet kırmızı soğan
5-6 dilim az çemenli pastırma
3 çorba kaşığı zeytinyağı
6 çorba kaşığı nar ekşisi/balzamik sirke
1 demet maydanoz
100 gram iç ceviz
100 mililitre zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı rende parmesan
Tuz
Karabiber
Fesleğen
Reyhan

Süt ve balı karıştırın, tavuk butlarını bu karışıma yatırıp bekletin.
Başka bir kasede 3 kaşık zeytinyağı, tuz, karabiber, balzamik sirke veya nar ekşisini karıştırın, bir kenara alın. Maydanoz yapraklarını saplarından ayıklayın, iç ceviz, biraz tuz, karabiber, sarımsak ve 100 mililitre zeytinyağı ile birlikte robotta çekerek kıvamlı bir sos hazırlayın.
Tavuk butları sütlü karışımdan çıkarın. Hazırlanan cevizli pesto sostan birer çorba kaşığı alın ve tavuk butlarının tam ortasına koyarak muntazam bir şekilde sarın. Kabuklarını ayıkladığınız kırmızı soğanların alt ve üstlerinden birer kapak kesin ve her bir soğanı diplerinden ayırmadan keskin bir bıçakla 8 eşit parçaya bölün. Dikdörtgen fırın kabının iki kenarına tavuk butları sarılı kısımları alta gelecek şekilde koyun, kabın ortasına pastırma dilimleri, onların üzerine soğanları yerleştirin.
En başta hazırladığınız sosu soğanların ortasına kaşıkla dökün. Tavuk sarmalarının üzerine parmesan peyniri serpin, üstünü folyo ile kapatarak 190 dereceye ısıtılan fırında 20 dakika pişirin. Bu sürenin sonunda folyoyu alın, soğanlar çiçek gibi açılıp tavuklar altın rengi olana kadar fırında pişirmeye devam edin. Servis edileceği zaman tavukların üzerine kalan pesto sostan sürün. Fesleğen, reyhan yaprakları ile süsleyerek servisi yapın.







Ceviz Pesto ve Pastırmalı Tavuk Sarma Tarifleri Balık Dolması Tarifleri



(1 adet Ceviz Pesto ve Pastırmalı Tavuk Sarma 7,466 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort