Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Akıtma Tarifleri > Cevizli Kıymalı Siron (1 adet - 9,695 defa bakıldı)

Cevizli Kıymalı Siron


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Akıtma Tarifleri
Galeta Tarifleri
Gözleme Tarifleri
Ekmek Tarifleri
Kaygana Tarifleri
Katmer Tarifleri
Krep Tarifleri
Kruvasan Tarifleri
Lahmacun Tarifleri
Mantı Tarifleri
Milföy Tarifleri
Peksimet Tarifleri
Pide Tarifleri
Pizza Tarifleri
Sufle Tarifleri
Waffle Tarifleri
Yufka Tarifleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Cevizli Kıymalı Siron

kızıl erik
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 19.07.2016
Mesajlar: 21
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc118306
Gönderme Tarihi: 20.Tem.2016
1,934 defa indirildi / yazdırıldı




Dilek Kumaş

2 su bardağı ılık su
4 su bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
İçi için:
300 gram ceviz
4 çorba kaşığı tereyağı
600 gram yoğurt
4 diş sarımsak
½ çay kaşığı tuz
½ çay kaşığı kırmızı biber
½ çay kaşığı pul biber
½ çay kaşığı kekik

Unu ve tuzu derince bir kaba koyalım. Yavaş yavaş su ekleyerek yoğuralım. Hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler yapalım. Hamuru oklava ile yufka şeklinde açalım. Keserken yapışmaması için açtığımız yufkaları fırın teli üzerinde 150 derece fırında 10 dakika pembeleştirelim. Kuruyan yufkaları birer birer rulo yaparak saralım ve ruloları ikişer santim eninde keselim. Cevizleri rondo yardımıyla ince olarak çekelim. Fırın tepsisini yağlayalım. Kestiğimiz hamurların kesilen tarafı üste gelecek şekilde yan yana aralıksız olarak sıkıca dizerken hazırladığımız içi hamurların içine döşeyelim. Tereyağını eritelim. Hamurların üzerine eritilmiş sıcak tereyağını gezdirerek dökelim. Sarımsakları temizleyip ezelim ve yoğurda tuzuda ilave edip çırpalım. Sarımsaklı yoğurdu üzerine döküp yayalım. Tepsiyi önceden ısıtılmış 180 dereceye sıcak fırına verelim. Yirmi dakika pişirip servis yapmadan önce kırmızı pul biber ve kekik ile birlikte servis yapalım.







Cevizli Kıymalı Siron Tarifleri Akıtma Tarifleri



(1 adet Cevizli Kıymalı Siron 9,695 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort